土鍋ごはんの炊き方(うちの)
炊飯する前に吸水30分以上
土鍋に米と水入れて蓋せず強火
たまにかき混ぜる
沸騰したら蓋をして弱火6分
20分蒸らし
完了
Conversation
Notices
-
Embed this notice
みちこ.fed (michiko@fedibird.com)'s status on Tuesday, 20-Dec-2022 12:29:27 JST みちこ.fed
土鍋ごはんの炊き方(うちの)
炊飯する前に吸水30分以上
土鍋に米と水入れて蓋せず強火
たまにかき混ぜる
沸騰したら蓋をして弱火6分
20分蒸らし
完了
GNU social JP is a social network, courtesy of GNU social JP管理人. It runs on GNU social, version 2.0.2-dev, available under the GNU Affero General Public License.
All GNU social JP content and data are available under the Creative Commons Attribution 3.0 license.