GNU social JP
  • FAQ
  • Login
GNU social JPは日本のGNU socialサーバーです。
Usage/ToS/admin/test/Pleroma FE
  • Public

    • Public
    • Network
    • Groups
    • Featured
    • Popular
    • People

Conversation

Notices

  1. Embed this notice
    lovesausage (lovesausage@fedibird.com)'s status on Thursday, 04-Sep-2025 21:09:44 JST lovesausage lovesausage

    キムチ、とくに古漬けは火を入れるととうまいわけだが、おれがオススメしたいのは、サバをキムチで煮るやつ。
    簡単うまくておかわり必須だよ!

    In conversation about a month ago from fedibird.com permalink
    • みんないいこ。 repeated this.
    • Embed this notice
      lovesausage (lovesausage@fedibird.com)'s status on Thursday, 04-Sep-2025 21:09:44 JST lovesausage lovesausage
      in reply to

      https://www.kyounoryouri.jp/recipe/17754_さばのキムチ煮.html
      コウケンテツさんのこのレシピ、うちもだいたいこれだけど、気をつけてほしいのは粉唐辛子。
      日本の唐辛子は辛いんで、甘みのあるコチュカルを使うべし。なければ入れなくても大丈夫。

      In conversation about a month ago permalink

      Attachments

      1. Domain not in remote thumbnail source whitelist: www.kyounoryouri.jp
        さばのキムチ煮 レシピ コウ ケンテツさん|みんなのきょうの料理
        コウ ケンテツさんのさばを使った「さばのキムチ煮」のレシピページです。キムチの発酵したうまみ、酸味が青背の魚のクセをを抑えて食べやすくします。酸味が出た古漬けだと、より相性良し! 材料: さば、白菜キムチ、白菜キムチの漬け汁、にら、粉とうがらし、煮汁、塩、黒こしょう

Feeds

  • Activity Streams
  • RSS 2.0
  • Atom
  • Help
  • About
  • FAQ
  • TOS
  • Privacy
  • Source
  • Version
  • Contact

GNU social JP is a social network, courtesy of GNU social JP管理人. It runs on GNU social, version 2.0.2-dev, available under the GNU Affero General Public License.

Creative Commons Attribution 3.0 All GNU social JP content and data are available under the Creative Commons Attribution 3.0 license.